Lid worden

“Wil jij Europa doorreizen om iedereen te overtuigen van jouw gelijk?”
Kom dan naar de debatavonden van UDS!

Schrijf je hier in en wordt UDS-lid!
Als je graag een keer langs wil komen tijdens een van onze wekelijkse avonden: neem contact op met een van ons, of kom gewoon langs tijdens de avond zelf!

Is UDS iets voor jou?

Vond je debatteren op de middelbare school al leuk en wil je er tijdens je studie meedoorgaan?
Of juist nog geen ervaring, maar wil je leren sterk in je schoenen te staan en mensen te kunnen overtuigen van jouw gelijk?
Op een gezellige manier mensen met allerlei achtergronden ontmoeten?
Zin om wekelijks avonturen in ‘t Pandje te beleven?
Houd je van reizen door Europa?

Kom dan kijken op een avond van de Utrecht Debating Society.

Waarom lid worden?

Debatteren is een waardevolle skill. Dit is handig bij je studie, je latere baan en elke keer dat je jouw mening wilt laten doorklinken. Debatteren helpt je bijvoorbeeld beter te kunnen spreken, met meer zelfvertrouwen. Verder leert debatteren je om snel een situatie kritisch te analyseren en je argumenteren en gedachten beter te structureren.  Wat voor stijl van debatteren we aanhouden kun je lezen op onze pagina over de vereniging.

Wij zijn vooral een hechte vereniging waarin je iedereen snel leert kennen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen leden, iedereen is gelijkwaardig en hoort erbij vanaf dag één. Samen maken we geweldige (buitenlandse) reizen naar vele debattoernooien en leren we veel over allerlei maatschappelijke onderwerpen. Je leert een groot spreker worden op een gezellige manier!

We komen iedere woensdagavond samen om 19:15, in het Locke-gebouw van University College. Je bent elke woensdagavond welkom om te komen kijken en de sfeer te proeven van de UDS je hoeft niet eerst lid te worden! Niet kunnen debatteren is niet erg, je leert het snel genoeg. Mocht je vragen hebben neem contact op; mail naar udsutrecht@gmail.com of bel met onze Vice voorzitter,  Emma de Vries, op +31 6 40 55 9668.

Hebben we je nu al overtuigd? Dan kan je ook online lid worden door hier te klikken, contributie is slechts €35,- per jaar.