Workshops

Ervaren sprekers, intrigerende workshops!
De Utrecht Debating Society is een autoriteit op het gebied van workshops en debattraining, welke wij aanbieden tegen een scherpe prijs. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van trainingen aan onder andere bedrijven, scholen, studentenverenigingen en non-profit organisaties. Alle trainingen en debat workshops worden verzorgd door ervaren debaters die in het verleden al een scala aan workshops hebben gegeven.

Afhankelijk van de wensen van de klant variëren onze workshops van spelenderwijs leren tot serieuze, intensieve trainingen. Het doel is om de deelnemers kennis, vaardigheden te leren, waardoor het zelfvertrouwen voor de groep toeneemt. Onze workshops worden vaak als interessant en interactief ervaren. Hierdoor wordt niet uitsluitend geleerd, maar heeft iedereen ook een leuke tijd.

Geïnteresseerd?
Wanneer u geïnteresseerd bent in het afnemen van een workshop, zullen wij eerst met u om tafel gaan om uw wensen duidelijk te krijgen. Hierop volgend zorgen wij dat de workshop die wij aanbieden past bij uw wensen. Een op maat gemaakte training behaalt de beste resultaten. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor workshops gericht op inhoud en argumentatie, presentatie en stijl, of voor een trainingstraject waarin wij een groep over een langere periode bekend maken met alle facetten van debatteren en presenteren.

Wilt u van uw workshop ook een succes maken? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de voorzitter van de Utrecht Debating Society. Het emailadres is voorzitter@utrechtdebatingsociety.nl. In overeenstemming met u, en naar aanleiding van uw wensen, zullen we een tarief vaststellen.

Wij hebben trainingen geven aan:

boogh-logo vugs_logo uu-logo

hu-og logo ul2

unic-logo breaker_logo_1600x500_0